Vi introducerar – Skalsidor

Vi kan nu stolt presentera ett nytt koncept – Skalsidor. Köp en färdigbyggd layout och få hjälp med publiceringen för att sedan fylla på den med valfri information på egen hand – Både snabbt och enkelt.

Hur går det till?

Nedan finner du de skalsidor som för tillfället finns ute till försäljning. Du kan enkelt gå in och känna hur de känns och se hur de ser ut. När du bestämt dig för vilken layout du vill ha kontaktar du oss och sedan flyttar vi över en kopia av just den hemsidan till ditt domän – inom endast 48 timmar. När den sedan är överflyttad byter du helt enkelt ut bilder, texter och färger för att den ska bli personlig och passa ditt företag.

Hur ändrar jag innehållet?

Sidorna som du köper kommer med temat Divi förinstallerat. De använder sig av Divi-builder som är ett mycket simpelt verktyg för att redigera din sida med. Till höger kan du se en introduktion till hur enkelt de är när du redigerar din hemsida med Divi-builder.

Tillgängliga sidor

Skalsida – Simpel

Passar perfekt för det mindre företaget som vill hålla det simpelt.

1990 :-

Skalsida – Standard

Passar de flesta företag som vill ha en hemsida för att visa vad de har att erbjuda.

2990 :-

Priser är exklusive moms.

Ställ dina frågor eller beställ en skalsida

Vi svarar mer än gärna på alla dina frågor. Inga frågor är dumma frågor! Vi svarar vanligtvis på mail inom några timmar. Skicka gärna ett sms ifall vi inte svarar när du ringer så vet vi vad det gäller.

NOAH ÖBERG

SIMON RICKARDSSON

Vill du köpa en skalsida?

Du kan annars välja att kontakta oss direkt via kontaktformuläret nedan.