Välj en sida

Sommarerbjudande

Vi på Sino media erbjuder dig eller ditt företag smidig utveckling av en ny hemsida under sommaren till rabatterat pris. På så vis behövs endast mindre förberedelse innan semestern och när ni sedan är tillbaka och utvilade väntar en ny och fräsch hemsida.

Se tidigare arbeten

Är du ute efter en ny och fräsch hemsida?

Då har du kommit till det smidigaste sättet att skaffa dig en sådan under sommaren medans du är hemma och har det skönt under din semester. Vi på Sino media kör ett sommarerbjudande på våra tjänster där vi nu under vintern och våren samlar in intressenter att sedan höra av oss till inför sommaren. De som fortfarande är intresserade får lämna kompletterande information och sedan färdigställs hemsidan under sommaren. Eventuella förändringar innan lansering av hemsidan efter sommaren är absolut inga problem och arbetet kommer att pågå tills du är nöjd med resultatet. Du får hjälp av oss från start till färdig och fullt fungerande hemsida! 
(Intresseanmälan är inte bindande)

Bokade platser (ej i realtid)

Intresseanmälan

Du är varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan så att du finns med på vår kölista. Vi har begränsat med platser så passa på medans det finns plats!

(Intresseanmälan är inte bindande)

Extra funktioner

Jag bistår med

Jag har redan domännamn och/eller webbhotell

Några frågetecken?

Vi ska försöka ge svar på några av de vanligaste frågorna kring formuläret och utvecklingsprocessen. Skulle du fundera över något annat så är du välkommen att höra av dig till någon av oss, antingen via telefon eller epost.   Kontakta oss här

1. Vad händer om jag ändrar mig efter inskickad intresseanmälan?

Ingenting alls! Vi kommer att kontakta dig innan sommaren för att kontrollera ifall du fortfarande är intresserad av en ny hemsida. Skulle det vara så att du inte längre är intresserad så händer inget mer än att vi önskar dig en trevlig sommar!

2. Vad krävs av mig innan arbetet kan påbörjas?

När vi kontaktar dig kommer vi att ställa några kompletterande frågor om design samt funktioner för att vi ska ha en grund att stå på. Ibland händer det att ni inte bestämt er vilken typ av design ni vill ha på sidan och därav låter oss ta fram ett förslag som ni sedan kan ge feedback på istället. Vi uppskattar om du har egna texter och bilder då hemsidan ofta blir mer personlig då, men i annat fall kan vi använda oss av exempelbilder från internet och skriva texter åt er. All information och bilder går självklart att byta ut och komplettera i efterhand också.

3. Prototyp, utveckling och designfas

När vi har fått allt material vi behöver kan vi börja skapa er prototyp. Detta gör vi på ett underdomän till vår hemsida för att ni ska slippa ta ner er nuvarande (om ni har någon) under tiden den nya utvecklas. Vi kommer att utefter vad ni angett för information och önskemål ta fram en prototyp som ni kan påverka hur mycket ni vill i efterhand. Ju tydligare information vi får innan arbetet påbörjas, desto bättre chans har vi att landa rätt vid första försöket.

4. Flytt av hemsida och genomgång

När du är nöjd över prototypen vi tagit fram kan vi påbörja flytten av sidan till ditt riktiga domän. Detta görs vanligtvis samma dag som du godkänt prototypen. För att göra detta måste vi få tillgång till ditt webbhotell om du har något, annars hjälper vi dig att köpa ett domännamn och webbhotell. När flytten är färdig och du har tillgång till din hemsida kommer vi att gå igenom hur du uppdaterar den på egen hand och alla viktiga funktioner i WordPress. Vi kan även komplettera med instruktionsvideor om du fortfarande tycker att det känns krångligt efter genomgången.

5. Betalning

När allting är färdigt och du känner dig nöjd, skickar vi fakturan. Detta gör vi alltså sist av allt för att du inte ska behöva betala för någonting som du inte är nöjd över.

6. Vad innebär grundkostnad?

Grundkostnaden är den uppskattade kostnaden för hemsidan baserat på storleken. Ju större hemsida, desto mer arbete krävs från vårt håll. Det enda som kan påverka priset utöver detta är om du skulle vilja ha några specialfunktioner som tar tid att implementera. Detta är självklart något som vi informerar om innan arbetet påbörjas, och det pris du får via offert är det pris som gäller när arbetet är färdigt.

 

Billig hemsida – Bättre lönsamhet

Du kan ha en hur bra idé som helst men når du inte ut kommer ingen att köpa den. Hur ska dina kunder veta att den existerar?

Hemsida

Att ha en hemsida är nog en av de viktigaste delarna i att nå ut till kunder. Detta är ditt sätt att kommunicera och sprida ditt budskap.

Synlighet

Att få din hemsida att synas på sökmotorer är en helt annan femma och minst lika viktigt som att ha en hemsida. Vart letar du efter en produkt du är sugen på att köpa? Troligtvis på google.

Marknadsföring

Marknadsföring behöver inte vara krångligt eller dyrt nuförtiden. Att marknadsföra sig via sociala kanaler har skapat nya möjligheter för mindre företag.

Våra tjänster

Digital marknadsföring

Digital marknadsföring innebär att du gör reklam via sociala kanaler så som Facebook och Instagram. Detta är mycket effektivt då vi spenderar stora delar av våra liv på dessa tjänster.

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering innebär kortfattat att man optimerar en hemsida efter hur sökmotorer vill att den ska vara uppbyggd. Detta gör att du visas högre upp på specifika sökord. Vi fokuserar uteslutande på Google.

Webbutveckling

Precis som det låter. Att vi skapar en uppdaterad, skräddarsydd och billig hemsida som är både mobilanpassad och säker. Vill du att den ska vara redo för att sökmotoroptimeras kan detta göras utan extra kostnad.

Google Adwords

Google Adwords är reklam som dyker upp bland sökresultaten. Detta innebär att du gör reklam på vissa sökord för att du ska dyka upp under dessa, förhoppningsvis högst upp.

Hör gärna av dig!

Oavsett vad det rör kan du alltid höra av dig till oss. Vi tar inte betalt för frågor eller lite råd.

Noah Öberg

[email protected]

070-554 47 37

Simon Rickardsson

[email protected]

073-086 75 16

Hampus Eriksson

[email protected] 

070-305 15 87