Hmbk.se

Hmbk var i stort behov av en ny och modern hemsida. Detta för att hemsidan är en stor del i kommunikationen med deras medlemmar. Resultatet blev en användarvänlig och modern hemsida med utrymme för mycket information.

Enanger.com

Enånger Bed & Breakfasts hemsida är deras ansikte utåt. Det är via hemsidan merparten av alla kunder hittar till dem. På grund av detta har de insett vikten av att hålla hemsidan uppdaterad och modern och därav valt att anlita Sino Media. De har nu en hemsida som tydligt visar vad de gör och samtidigt är lätt för kunden att förstå.

Vasterbottensomsorg.se

Västerbottens Omsorg var i behov av att skapa en ny och modern hemsida då de inte hade någon fungerande sedan tidigare. De ville även ha hjälp med att integrera ett kundhanteringssystem som deras personal kan använda på ett enkelt sätt. Detta löste vi åt de och de blev mycket nöjda över resultatet. Nu har de all deras information samlad på ett och samma ställe.

Arockmove.se

Arockmove är en kennel som var i behov av en ny hemsida. Detta för att enkelt kunna lägga ut information om exempelvis nya kullar och nyheter inom kenneln.

Astronomi-kaf.se

Karlskrona astronomiförening hade en mycket utdaterad hemsida som var svår att ta hand om. Det de egentligen ville ha var en sida som framförallt presenterar nyheter och händelser inom föreningen, där de enkelt kan ladda upp detta. Vi löste det genom att göra förstasidan till en blogg/nyhetssida och istället ha några statiska underssidor med information.

sobelkusten.se

sobelkusten.se

Sobelkusten är en kennel som föder upp shetland sheepdog. De hade en väldigt utdaterad hemsida och var i stort behov av en ny. Vi skapade en ny och responsiv hemsida åt sobelkusten i WordPress och specialanpassade adminpanelen för att de så enkelt som möjligt ska kunna ta hand om sidan på egen hand.

Vapenkamera.se

Vapenkamera.se

Sino Media har hjälpt vapenkamera.se att skapa en ny och responsiv hemsida. De säljer vapenkameror och är de officiella svenska återförsäljarna av Tachyon Gun Cam. Då de inte ville ha en fullt utvecklad webbshop utan gärna tar hand om alla ordrar på egen hand, löste vi försäljningsbiten med hjälp av ett simpelt formulär.

Stottepelaren.se

Stöttepelaren hjälper ensamkommande barn och ungdomar. De var i ett stort behov av en ny hemsida för att visa vad de håller på med. Då de inte hade en så stor budget till just hemsidan valde de att köpa en billig hemsida skapad i vårt egna tema – Sino Theme. De fick en enkel och snabb hemsida både när det kommer till att uppdatera sidan med information men även för besökarna.