Välj en sida

Webbdesign Örnsköldsvik

Vi hjälper dig med SEO Örnsköldsvik, Digital Marknadsföring Örnskldsvik och Webbdesign Örnsköldsvik

Kontakta ossTjänster

Se tidigare arbeten

Är du ute efter webbdesign Örnsköldsvik?

Sino Media är en liten webbyrå i Umeå som drivs av två stycken studenter. Vi hjälper dig med allting när det kommer till hemsidor, i största del ägnar vi oss åt webbdesign Örnsköldsvik. Vi bygger våra hemsidor i ett publiceringsverktyg som heter WordPress. WordPress brukar kunna få mycket negativ kritik på grund av att det ibland inte är säkert och liknande. Detta är som med det mesta annat, har du erfarenhet och vet vad du gör så är det ingen fara. Har du dock inte så mycket erfarenhet och saknar kunskaper kan dina sidor bli mycket osäkra. Det finns ju en anledning till att 37% av alla hemsidor drivs av wordpress och denna andel ökar lavinartat för varje år som går. Någonting måste de väl ändå göra rätt?

WordPress är ett mycket simpelt men kraftfullt verktyg som gör det möjligt att skapa i princip vad du vill när det handlar om hemsidor. Det kan vara allt från en landingssida med information till en kraftfull e-handelslösning. 

Billig hemsida – Bättre lönsamhet

Du kan ha en hur bra idé som helst men når du inte ut kommer ingen att köpa den. Hur ska dina kunder veta att den existerar? Börja med en billig hemsida.

Hemsida

Att ha en hemsida är nog en av de viktigaste delarna i att nå ut till kunder. Detta är ditt sätt att kommunicera och sprida ditt budskap.

Synlighet

Att få din hemsida att synas på sökmotorer är en helt annan femma och minst lika viktigt som att ha en hemsida. Vart letar du efter en produkt du är sugen på att köpa? Troligtvis på google.

Marknadsföring

Marknadsföring behöver inte vara krångligt eller dyrt nuförtiden. Att marknadsföra sig via sociala kanaler har skapat nya möjligheter för mindre företag.

Våra tjänster

Digital marknadsföring

Digital marknadsföring innebär att du gör reklam via sociala kanaler så som Facebook och Instagram. Detta är mycket effektivt då vi spenderar stora delar av våra liv på dessa tjänster.

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering innebär kortfattat att man optimerar en hemsida efter hur sökmotorer vill att den ska vara uppbyggd. Detta gör att du visas högre upp på specifika sökord. Vi fokuserar uteslutande på Google.

Webbutveckling

Precis som det låter. Att vi skapar en uppdaterad, skräddarsydd och prisvärd hemsida som är både mobilanpassad och säker. Vill du att den ska vara redo för att sökmotoroptimeras kan detta göras utan extra kostnad.

Google Adwords

Google Adwords är reklam som dyker upp bland sökresultaten. Detta innebär att du gör reklam på vissa sökord för att du ska dyka upp under dessa, förhoppningsvis högst upp.

Varför är det viktigt att välja rätt webbyrå Örnsköldsvik?

Att välja mellan alla de olika webbyråerna där ute kan kännas som ett hopplöst uppdrag. Det finns hundratals och åter hundratals olika byråer att välja mellan och bara för att du bor i Örnsköldsvik behöver det inte vara det bästa alternativet att enbart fokusera på de lokala aktörerna. Det finns troligtvis många företag som kan göra ett bättre jobb med webbdesign Örnsköldsvik som inte är baserat i just Örnsköldsvik. Det finns dock ett antal punkter att tänka på när du ska välja den rätta webbyrå.

Hur ser betalningen ut?

Detta är det lurigaste och den absolut största fällan när det kommer till att välja rätt webbyrå Örnsköldsvik. När vi pratar om “hemsidefällan” är det precis betalningen som är den stora delen i det hela.

Ofta hör man att en webbyrå är mycket billigare än alternativen och därav den bästa att anlita. Det många inte har i åtanke när de anlitar ett företag som ägnar sig åt webbdesign Örnsköldsvik är att det oftast har dyra och onödiga månadsabonnemang som de binder upp dig på. Du kanske har betalat 5000 kr för din nya hemsida, vilket är ett mycket bra pris. När du sedan fått din ny sida levererad inser du att det är väldigt svårt för dig som inte är insatt i webbutveckling och webbdesign att sedan administrera och uppdatera hemsidan på egen hand. Då blir du illa tvungen att betala för support och uppdatering av hemsidan, för det känns ju onödigt att köpa en ny hemsida som inte går att uppdatera. På grund av detta får du nu betala kanske 600 kr i månaden.

På ett år har du nu betalat 13 700 kr istället för det där billiga priset på 5000 kr som du hade tänkt i början. För att läsa mer om hemsidefällan kan du klicka här.

Hur gör de webbdesign Örnsköldsvik?

Detta är ganska kopplat till det förra ämnet. Att eta vad företaget du anlitar använder sig av för system. De kanske kodar sidan helt från grunden eller använder sig av ett eget system? När det kommer till denna aspekt finns det egentligen inget som säger vad som är rätt eller fel utan allt handlar om vad du klarar av att göra med tanke på den kompetens du besitter. En bra tumregel kan dock vara att ju större och “kändare” systemet de använder sig av är desto mer hjälp och instruktioner går det att finna på google. Detta kan vara bra ifall du ska lösa något på egen hand. Du kan alltid be webbyrån visa dig runt i systemet innan du beslutar dig för att anlita de. Detta är mycket viktigt för att få en bra webbdesign Örnsköldsvik.

Kolla med tidigare kunder

Ett annat bra tips är att kolla med tidigare kunder och vad de har för uppfattning av företaget. De kanske känner sig mycket nöjda och hade en bra upplevelse, då kan du nog känna att det är ett säkert kort att gå på när det kommer till webbyrå Örnsköldsvik. Känner de sig inte så nöjda? Fråga varför. Med hjälp av tidigare kunder kan du på ett smidigt sätt få svar på de frågor du funderar på samt kunna säkerställa de tidigare nämnda aspekterna.

Hur går det till när vi skapar en hemsida åt dig?

Om du väl skulle vara intresserad av att anlita oss vill vi tt processen ska vara så smidig och enkel som möjligt för dig. Vi vill involvera dig så mycket som möjligt i utvecklings- och designprocessen för att du ska känna att du kan vara med och påverka så mycket som möjligt.

1. Information och snack

Vi börjar alltid att prata med kunden och komma överens om vad vi kan erbjuda och vad ni vill ha. Detta för att båda parter ska känna att de är med på banan så det inte uppstår några frågetecken längre fram. Det sista både vi och du vill är att vi ska behöva börja om från början på grund av ett missförstånd. Detta är något som förekommer ofta inom IT-branschen då det speciell kan vara svårt för en oinsatt att förstå vad utvecklaren menar och erbjuder.

2. Mall och frågor

När vi har pratat ihop oss kommer vi att ställa några frågor om design samt funktioner för att vi ska ha en grund att stå på. Två exempel på frågor är vilken genomgående temafärg sidan ska ha samt om ni vill ha hjälp med texter och innehåll. Har ni svårt att svara på en fråga så kan ni lämna den blank och låta oss avgöra. Ni kanske inte har bestämt er vilken typ av design ni vill ha på sidan och därav låter oss ta fram ett förslag som ni sedan kan ge feedback på.

3. Prototyp, utveckling och designfas

När vi har fått allt material vi behöver kan vi börja skapa er prototyp. Detta gör vi på ett underdomän till vår hemsida för att ni ska slippa ta ner er nuvarande under tiden den nya utvecklas. Det är inte heller så snyggt ifall en kund skulle råka kika in på en halvfärdig hemsida. Vi kommer att utefter vad ni angett för information och önskemål ta fram en prototyp som ni kan påverka hur mycket ni vill. Vanligtvis tar det ca. 1 – 2 veckor att färdigställa denna beroende på hur många andra sidor vi jobbar med samtidigt. När vi jobbar med designen brukar vi förhålla oss till Jakob Nielsen designprinciper som är ett antal riktlinjer för att skapa ett användarvänligt gränssnitt. Detta kan du läsa om i boken Interaktionsdesign: bortom människa-dator-interaktion.

4. Flytt av hemsida och genomgång

När du är nöjd över prototypen vi tagit fram kan vi påbörja flytten av sidan till ditt riktiga domän. Detta görs vanligtvis samma dag som du godkänt prototypen. För att göra detta måste vi få tillgång till ditt webbhotell om du har något, annars hjälper vi dig att köpa ett domännamn och webbhotell. 

5. Betalning

När allting är färdigt och du känner dig nöjd, skickar vi en faktura. Detta gör vi alltså sist av allting för att du inte ska behöva betala för någotning som du inte är nöjd över. 

Hör gärna av dig!

Oavsett vad det rör kan du alltid höra av dig till oss. Vi tar inte betalt för frågor eller lite råd.

Noah Öberg

noah.oberg@sinomedia.se

070-554 47 37

Simon Rickardsson

simon.rickardsson@sinomedia.se

073-086 75 16

Hampus Eriksson

hampus.eriksson@bufferleaf.se 

070-305 15 87