Välj en sida

Webbdesign Umeå

Vi hjälper dig med SEO Umeå, Digital Marknadsföring Umeå och Webbdesign Umeå
Kontakta ossTjänster

Se tidigare arbeten

Är du ute efter webbdesign Umeå?

Sino Media är en liten webbyrå i Umeå som hjälper dig med allting som har med hemsidor att göra, framförallt ägnar vi oss åt webbdesign Umeå. Vi bygger våra hemsidor i ett publiceringsverktyg som heter wordpress. WordPress är ett mycket simpelt men kraftfullt verktyg som gör det möjligt att skapa i princip vilken typ av hemsida som möjligt. Det kan vara allt från en statisk presentationssida till en avancerad webbshop. 

Billig hemsida – Bättre lönsamhet

Du kan ha en hur bra idé som helst men når du inte ut kommer ingen att köpa den. Hur ska dina kunder veta att den existerar? Börja med en billig hemsida.

Hemsida

Att ha en hemsida är nog en av de viktigaste delarna i att nå ut till kunder. Detta är ditt sätt att kommunicera och sprida ditt budskap.

Synlighet

Att få din hemsida att synas på sökmotorer är en helt annan femma och minst lika viktigt som att ha en hemsida. Vart letar du efter en produkt du är sugen på att köpa? Troligtvis på google.

Marknadsföring

Marknadsföring behöver inte vara krångligt eller dyrt nuförtiden. Att marknadsföra sig via sociala kanaler har skapat nya möjligheter för mindre företag.

Våra tjänster

Digital marknadsföring

Digital marknadsföring innebär att du gör reklam via sociala kanaler så som Facebook och Instagram. Detta är mycket effektivt då vi spenderar stora delar av våra liv på dessa tjänster.

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering innebär kortfattat att man optimerar en hemsida efter hur sökmotorer vill att den ska vara uppbyggd. Detta gör att du visas högre upp på specifika sökord. Vi fokuserar uteslutande på Google.

Webbutveckling

Precis som det låter. Att vi skapar en uppdaterad, skräddarsydd och prisvärd hemsida som är både mobilanpassad och säker. Vill du att den ska vara redo för att sökmotoroptimeras kan detta göras utan extra kostnad.

Google Adwords

Google Adwords är reklam som dyker upp bland sökresultaten. Detta innebär att du gör reklam på vissa sökord för att du ska dyka upp under dessa, förhoppningsvis högst upp.

Varför är det viktigt att välja rätt webbyrå Umeå?

Att välja rätt webbyrå kan känna som ett omöjligt uppdrag. Det finns hundratals olika att välja mellan och bara för att du bor i Umeå behöver det inte nödvändigtvis vara bäst att välja ett företag som håller på med webbdesign Umeå. Det kanske går lika bra att välja en annan byrå i en annan stad. Det finns dock ett par saker att ha i åtanke när det kommer till att välja rätt webbyrå. Nedan listar vi några aspekter att tänka på.

Hur ser betalningen ut?

Detta är en stor fälla ner det kommer till att välja rätt webbyrå Umeå. När vi pratar om “hemsidefällan” är det precis betalningen som är den stora delen i det hela.

Man hör ofta att en webbyrå är mycket billig och därför är mycket värdare att anlita än resten. Det många inte tänker på när de anlitar söker efter webbdesign Umeå är att många företag har dyra månadsabonnemang. Du kanske betalar 5000 kr för din sida, vilket är mycket billigt. När du sedan får sidan levererad visar det sig att den är mycket krånglig att uppdatera. Detta gör att du måste betala för support och uppdateringar av hemsidan. Det känns mycket onödigt att köpa en sida som sedan bara ligger där och inte uppdateras. På grund av detta får du nu även 600kr till per månad att betala, enbart på grund av att du inte vill lämna sidan ouppdaterad.

På ett år har du nu betalat 13 700kr istället för de där 5000 kr som du trodde från början. För att läsa mer om hemsidefällan kan du klicka här

Hur gör de webbdesign Umeå?

Detta hör lite ihop med den förra delen. Att ha koll på vad företaget använder sig av för system då de bygger sidan. De kanske till och med kodar sidan helt och hållet på egen hand? När det kommer till detta finns det inte något rätt eller fel egentligen utan här handlar det om att veta att din kompetens räcker för att underhålla systemet. Är du väldigt osäker på vilka system som finns kan det antingen vara bra att googla runt och kika eller helt enkelt be om att få se hur man gör av webbyrån innan du köper sidan. Detta är viktigt för att hitta en bra webbdesign Umeå.

Kolla med tidigare kunder

Ett mycket bra tips är att kolla vad tidigare kunder har för uppfattning om företaget. De kanske hade en mycket bra upplevelse och känner sig nöjda, då kan du nog känna att webbyrå Umeå är ett bra företag. Känner de sig inte nöjda? Fråga då vad som gjorde att de känner så. Vi tidigare kunder kan du lätt få svar på frågor som du funderar över, även kunna säkerställa det tidigare nämnda delarna.

Hur går det till när vi skapar en hemsida åt dig?

Om du väl skulle vara intresserad av att anlita oss vill vi tt processen ska vara så smidig och enkel som möjligt för dig. Vi vill involvera dig så mycket som möjligt i utvecklings- och designprocessen för att du ska känna att du kan vara med och påverka så mycket som möjligt.

1. Information och snack

Vi börjar alltid att prata med kunden och komma överens om vad vi kan erbjuda och vad ni vill ha. Detta för att båda parter ska känna att de är med på banan så det inte uppstår några frågetecken längre fram. Det sista både vi och du vill är att vi ska behöva börja om från början på grund av ett missförstånd. Detta är något som förekommer ofta inom IT-branschen då det speciell kan vara svårt för en oinsatt att förstå vad utvecklaren menar och erbjuder.

2. Mall och frågor

När vi har pratat ihop oss kommer vi att ställa några frågor om design samt funktioner för att vi ska ha en grund att stå på. Två exempel på frågor är vilken genomgående temafärg sidan ska ha samt om ni vill ha hjälp med texter och innehåll. Har ni svårt att svara på en fråga så kan ni lämna den blank och låta oss avgöra. Ni kanske inte har bestämt er vilken typ av design ni vill ha på sidan och därav låter oss ta fram ett förslag som ni sedan kan ge feedback på.

3. Prototyp, utveckling och designfas

När vi har fått allt material vi behöver kan vi börja skapa er prototyp. Detta gör vi på ett underdomän till vår hemsida för att ni ska slippa ta ner er nuvarande under tiden den nya utvecklas. Det är inte heller så snyggt ifall en kund skulle råka kika in på en halvfärdig hemsida. Vi kommer att utefter vad ni angett för information och önskemål ta fram en prototyp som ni kan påverka hur mycket ni vill. Vanligtvis tar det ca. 1 – 2 veckor att färdigställa denna beroende på hur många andra sidor vi jobbar med samtidigt. När vi jobbar med designen brukar vi förhålla oss till Jakob Nielsen designprinciper som är ett antal riktlinjer för att skapa ett användarvänligt gränssnitt. Detta kan du läsa om i boken Interaktionsdesign: bortom människa-dator-interaktion.

4. Flytt av hemsida och genomgång

När du är nöjd över prototypen vi tagit fram kan vi påbörja flytten av sidan till ditt riktiga domän. Detta görs vanligtvis samma dag som du godkänt prototypen. För att göra detta måste vi få tillgång till ditt webbhotell om du har något, annars hjälper vi dig att köpa ett domännamn och webbhotell. 

5. Betalning

När allting är färdigt och du känner dig nöjd, skickar vi en faktura. Detta gör vi alltså sist av allting för att du inte ska behöva betala för någotning som du inte är nöjd över. 

Hör gärna av dig!

Oavsett vad det rör kan du alltid höra av dig till oss. Vi tar inte betalt för frågor eller lite råd.

Noah Öberg

noah.oberg@sinomedia.se

070-554 47 37

Simon Rickardsson

simon.rickardsson@sinomedia.se

073-086 75 16

Hampus Eriksson

hampus.eriksson@bufferleaf.se 

070-305 15 87