Välj en sida

Har du funderat på att skaffa en ny hemsida till ditt företag och kanske söker efter webbutveckling Umeå? Bra idé! Nu för tiden spenderar vi nästan mer tid online än vad vi gör i det verklige livet. Vare sig du ligger i soffan hemma eller är ute på stan, är du ständigt uppkopplad. På grund av detta har det öppnats en helt ny väg att håva in nya kunder som är helt ovetandes om din existens. Idag behöver du inte pumpa in pengar i dyra reklamfilmer eller köpa reklam i tidningar för att ens ha en chans att synas. Det vanligaste sättet en ny kund idag gör för att hitta det den söker efter är att leta på Google.

Hur får du organsiska kunder?

Att få in nya kunder helt gratis, utan att spendera pengar på reklam kan låta för bra för att vara sant. Idag är så inte fallet, Google har faktiskt gjort detta möjligt. En helt ny bransch har faktiskt rest sig ur detta, nämligen sökmotoroptimering. Sökmotoroptimering eller SEO är ett sätt att bygga din sida på, efter hur Google vill att den ska se ut. Hela syftet med SEO är att få träffar på din hemsida från folk som söker på ett visst sökord. Ju högre konkurrens ett sökord har desto mer arbete ligger det bakom optimeringen.

Sökmotoroptimering kan både göras på egen hand men även med hjälp av webbyråer som har koll. Vi kan tipsa om att spana lite på sökmotorkonsults hemsida där de ofta ger mycket bra tips om just SEO.

Vart ska jag vända mig för Webbutveckling Umeå och SEO Umeå?

Det finns många som arbetar inom dessa två områden. Sino Media är ett av bolagen men vi anser oss inte vara bättre än någon annan aktör. Vi vill helt enkelt att du som kund ska känna dig väl bemött samt känna dig nöjd över resultatet. Vill du komma i kontakt med oss kan du göra det genom att klicka här.

Hör gärna av dig!

Oavsett vad det rör kan du alltid höra av dig till oss. Vi tar inte betalt för frågor eller lite råd.

Noah Öberg

noah.oberg@sinomedia.se

070-554 47 37

Simon Rickardsson

simon.rickardsson@sinomedia.se

073-086 75 16

Hampus Eriksson

hampus.eriksson@bufferleaf.se 

070-305 15 87